Techniek - ontwikkeling en nog veel meer (volgt binnenkort)

Een prachtige meerkoet - zoom: 600mm
Macrofoto van een kabel
Roel aan de telefoon - strijklicht

Winter, ganzen in de vlucht genomen - zoom: 380mm

Vogels vertrekken, het wordt winter!

Graffiti op het NDSM-terrein, Asd-N

Prachtig waddengebied bij Oosterland-NH

Bijzondere plant de Phlomis met mooie etage bloemvormHoofdstuk 2 - - techniek en meer, de grenzen vervagen....

Hier komt nog tekst...

De Lumix DMC-GX8 systeemcamera (gekocht 160904) is een compacte en slank vormgegeven camera met een nieuw ontworpen 20.3 megapixel MFT beeldsensor waarmee foto's en video's met schitterende details in hoge resolutie vastgelegd kunnen worden. Samen met de snelle Venus Engine beeldprocessor is de camera in staat om 4K UHD video's op te nemen. De kwaliteit is adembenemend..

Foto's kunnen in volledige resolutie met een snelheid van 10 beelden p/sec en op acht MP zelfs met 30 beelden p/sec gemaakt worden. De gevoeligheid: 100-25600 ISO en het Dual stabilisatie-systeem (ook sensor shift) is top! Daardoor kun je zelfs in moeilijke lichtomstandigheden met lage sluitertijden prachtige en ruisvrije opnames maken.

De camera heeft teveel om op te noemen, neem b.v. de glasheldere OLED zoeker (2.4 miljoen pixels!), het prachtige draaibare OLED touchscreen, de ingebouwde wifi en NFC-functionaliteit, het is maar een greep, wat een indrukwekkende camera. Meer weten? Lees nog veel meer op internet.

Samen met de Zhiyun Crane (gimbal - gekocht 170220) kunnen ongelooflijk dynamische video-opnamen gemaakt worden, met een volkomen stille en strakke horizon. Fantastisch!
De Crane gimbal met de Lumix GX8 - ideaal om lopend, rennend te filmen

De thumbnails geven een leuk en attractief voorbeeld van fotopresentatie - interactief!
(als de foto geopend is kan hij vrij verplaatst worden, andere foto's er overheen of ernaast, etc....)